Wij zijn IetsAnders.nl

Een creatief bureau uit Groenlo, Achterhoek. Wij maken verrassende video’s, pakkende muziek en we bedenken creatieve concepten en campagnes om zo de mooiste projecten te realiseren: commercials, bedrijf & recruitment videos, short-form content, musea, experience, concepten en organische marketing.

Met onze onderscheidende projecten zetten we mensen in beweging en helpen we onze klanten om hun doel te bereiken. Het mooie is dat we daar zelf ook nog eens heel blij van worden!

Nieuwsgierig geworden naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie of IetsAnders. Benieuwd hoe wij de tofste ideeën uitwerken? Check dan onze Instagram pagina.

Team IetsAnders.nl

Tim Heijnens
Tim Heijnens

Video Creative

Passie voor beeld en compositie, liefhebber van vliegende camera's, koning van de kleurbewerking en bovenal: onderhouder van de plantjes.

tim@ietsanders.nl

Jurre Hemmink

Office Manager

De technisch aangelegde Jurre is dé aanvulling binnen IetsAnders, van administratieve werkzaamheden tot uitzoeken van equipment en tools.

Ferran-Issandro

Sound Designer

Ferran houdt zich dagelijks bezig met sounddesign en in zijn vrije tijd produceert hij ook nog eens van allerlei beats. Bij IetsAnders kan hij dus helemaal los!

Ilse Stortelder

Media Producer

Ilse is écht van alle markten thuis, van webdesign, 3D, concepting en videomapping tot aan het masteren van After Effects. Ook is Ilse boekenwurm en game liefhebber in haar vrije tijd.

Jony van den Mosselaar

Freelance Projectmanager

Freelance helpt Jony ons met de planning en houdt ons scherp.

Jace Poorthuis

Freelance AV-Specialist

Oud-stagair Jace studeert verder. Ondertussen kunnen we zo nu en dan nog van zijn diensten gebruik maken.

Huib van 't Hooft

Intern | AV-Specialist

Huib heeft een passie voor audio en video. Met ervaring als bedreven maker van video's voor artiesten op festivals vormt Huib een waardevolle aanvulling op ons team, we kijken ernaar uit om zijn creatieve bijdragen te ontdekken!

Wij zijn opzoek naar jou!

Werken bij IetsAnders? Kom eens langs!

IetsAnders.nl Showreel 2022