BIER EXPERIENCE

Brouwhoes

GELEVERDE DIENSTEN: Experience, audio, video

Een duik in de creatie

1: Wat is de vraag vanuit de klant?
2: Wat is het concept?
3: Waarom is er voor die uitwerking gekozen?
4: Wat is het effect van het geleverde product?

1.

WAT IS DE VRAAG VANUIT DE KLANT?

Het Brouwhoes werd vernieuwd, en ook hier was input voor nodig. De interieurdesigner van het project kwam bij ons met de vraag voor uitlegvideo’s over het brouwproces. Nadat de vraag ‘waarom?’ kwam, bleek dat het Brouwhoes veel meer nodig had dan een paar video’s. Met het doel wat ze voor ogen hadden, moest alles veel groter uitgepakt worden dan initieel het idee was. Uiteindelijk hebben we geassisteerd in het verkrijgen van subsidie, het ontwikkelen van het concept en de uitwerking hiervan. 

2.

WAT IS HET CONCEPT?

Voor het verkrijgen van de bovengenoemde subsidie was een uitgebreid concept nodig. Het Brouwhoes zou omgetoverd worden tot een complete beleving, met verschillende media en vooral een link naar de cultureel historische locatie van Erve Kots. 

Het concept dat is uitgewerkt bestond uit films over het bierbrouwproces, quizvragen behorende tot de films ,een bierbrouwspel, een schietbaan,  een fotokastje, interactieve speelfilm en een soort escape room. De route binnen de experience wordt vastgelegd op een gepersonaliseerde opener, die te scannen is bij ieder onderdeel. Hier worden jouw punten opgeslagen. Het grootste deel van de Brouwhoes Bier Experience is gemaakt met custom hardware en software.

3.

WAAROM IS ER VOOR DEZE UITWERKING GEKOZEN?

Het was voor het Brouwhoes van belang dat de bezoeker alles leert en beleeft over het bierbrouwproces en het belang van de locatie Erve Kots. Dankzij de subsidie is deze droom werkelijkheid geworden, omdat het cultuurhistorisch verantwoord concept goed in de smaak viel. 

4.

WAT IS HET EFFECT VAN HET GELEVERDE PRODUCT?

Het was een ontzettend lang en groot project, maar het was het zeker waard. De opdrachtgever is er blij mee, en het valt goed in de smaak bij bezoekers. Van veel mensen hebben wij complimenten mogen ontvangen. 

Bekijk de video voor een sfeerimpressie!