ONZE

DIENSTEN

Vanuit het hart van Groenlo zijn we altijd druk met het maken van buitengewone ervaringen bomvol creativiteit. Als creatief bureau zetten wij ons in voor het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van concepting, experiences, audio en video.

Als creatief bureau pakken wij projecten op van A tot Z. Van conceptualisatie en strategie tot productie en uitvoering.

AUDIO

Met een eigen muziek- en recording studio, inclusief professionele apparatuur en een hele hoop ervaring zijn we in staat om muziek te componeren dat passend is bij ieder concept. Daarnaast kunnen wij voice-overs opnemen, jingles maken en televisie- en radioreclame’s afmixen op hoog niveau.

Wil je op de radio maar heb je nog geen pakkende one-liner of jingle? Wij denken graag met je mee. Van een dikke gitaarsolo tot een audiotour, wij hebben het in huis.

EXPERIENCE

De titel zegt het al, maar wij houden ons ook bezig met het creëren van belevingen. Wij omarmen alle mogelijke technieken onder de extended en mixed reality en zetten deze in om interactieve belevingen te creëren. We brengen verhalen tot leven, maken momenten memorabel en zorgen voor een blijvende indruk.

Van tentoonstellingen tot interactieve educatie.

CREATIEVE CONCEPTEN

Een boodschap moet landen, dat weten we maar al te goed. Maar voordat het kan landen moet er eerst een goed idee zijn. Wij zetten goede ideeën om in creatieve concepten die opvallen.

Of het nu gaat om een pakkende reclamecampagne, een origineel merkverhaal of een innovatief productontwerp, wij zetten onze expertise in om jouw visie te verwezenlijken.

VIDEO

Je kan op onze creatieve input rekenen tijdens alle stappen van het productieproces. Van pre-productie tot post-productie, wij ontzorgen jou bij elke stap.

Wij zijn ervaren in zowel grotere producties of kleine producties. Of het nou gaat om korte content, bedrijfsfilms of misschien zelfs een hele campagne met meerdere video’s, wij staan voor je klaar!

BENIEUWD WAT WE

AL GEMAAKT HEBBEN?

“Heel leuk en aardig deze praatjes, maar het zegt me nog weinig.”
Neem een kijkje in ons portfolio om een beeld te krijgen van onze diensten.

Bekijk onze uitblinkers