LATEN WE ONS

VOORSTELLEN

Welkom bij IetsAnders.nl, hét creatieve hart van de Achterhoek!

Wij maken verrassende video’s, pakkende muziek en we bedenken creatieve concepten en campagnes om zo de mooiste projecten te realiseren: commercials, bedrijf & recruitment videos, short-form content, musea, experience, concepten en organische marketing.

Met onze onderscheidende projecten zetten we mensen in beweging en helpen we onze klanten om hun doel te bereiken. Het mooie is dat we daar zelf ook nog eens heel blij van worden!

HET TEAM VAN

IETSANDERS.NL

Jurre Hemmink

Office Manager

De technisch aangelegde Jurre is dé aanvulling binnen IetsAnders, van administratieve werkzaamheden tot uitzoeken van equipment en tools.

Ferran-Issandro

Sound Designer

Ferran houdt zich dagelijks bezig met sounddesign en in zijn vrije tijd produceert hij ook nog eens van allerlei beats. Bij IetsAnders kan hij dus helemaal los!

Huib van 't Hooft

Intern | AV-Specialist

Huib heeft een passie voor audio en video. Met ervaring als bedreven maker van video's voor artiesten op festivals vormt Huib een waardevolle aanvulling op ons team, we kijken ernaar uit om zijn creatieve bijdragen te ontdekken!

Ilse Stortelder

Media Producer

Ilse is écht van alle markten thuis, van webdesign, 3D, concepting en videomapping tot aan het masteren van After Effects. Ook is Ilse boekenwurm en game liefhebber in haar vrije tijd.

Tim Heijnens
Tim Heijnens

Video Creative

Passie voor beeld en compositie, liefhebber van vliegende camera's, koning van de kleurbewerking en bovenal: onderhouder van de plantjes.

tim@ietsanders.nl

Wij zijn opzoek naar jou!

Werken bij IetsAnders? Kom eens langs!