Wij zijn IetsAnders.nl

Een creatief bureau uit Groenlo, Achterhoek. Wij maken verrassende video’s, pakkende muziek en we bedenken creatieve concepten en campagnes om zo de mooiste projecten te realiseren: (radio)commercials, bedrijf & vacature videos, musea, experience, concepten en online marketing.

Met onze onderscheidende campagnes zetten we mensen in beweging en helpen we onze klanten om hun doel te bereiken. Het mooie is dat we daar zelf ook nog eens heel blij van worden!

Nieuwsgierig geworden naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie of IetsAnders. Benieuwd hoe wij de tofste ideeën uitwerken? Check dan onze Instagram pagina.

Team IetsAnders.nl

Tim Heijnens
Tim Heijnens

Video Creative

Passie voor beeld en compositie, liefhebber van vliegende camera's, koning van de kleurbewerking en bovenal: onderhouder van de plantjes.

tim@ietsanders.nl

Jony van den Mosselaar

Freelance Projectmanager

Jony helpt ons met de planning en houdt ons scherp.

Jace Poorthuis

Intern | AV-Specialist

Ideeën met passie uitwerken en het snel oppakken van projecten, daar deinst Jace niet voor terug. Hij neust intern mee op alle gebieden van videoproductie.

Jeroen Sprenkeler

Freelance Video | E-Commerce | Live Production

Jeroen, levend op koffie, helpt ons op het gebied van 3D video, After Effects, videoproductie, marketing advies en e-commerce.

Jurre Hemmink

Office Manager

De technisch aangelegde Jurre doet bij ons de boekhouding en zoekt online veel voor ons uit.

Ferran-Issandro

Sound Designer

Ferran houdt zich dagelijks bezig met sounddesign en in zijn vrije tijd produceert hij ook nog een van allerlei beats. Bij IetsAnders.nl kan hij dus helemaal los!

Wij zijn opzoek naar jou!

Werken bij IetsAnders? Kom eens langs!

IetsAnders.nl Showreel 2022