Wij zijn IetsAnders.nl

Een creatief bureau uit Groenlo, Achterhoek. Wij maken verrassende video’s, pakkende muziek en we bedenken creatieve concepten en campagnes om zo de mooiste projecten te realiseren: (radio)commercials, bedrijf & vacature videos, musea, experience, concepten en online marketing.

Met onze onderscheidende campagnes zetten we mensen in beweging en helpen we onze klanten om hun doel te bereiken. Het mooie is dat we daar zelf ook nog eens heel blij van worden!

Nieuwsgierig geworden naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie of IetsAnders. Benieuwd hoe wij de tofste ideeën uitwerken? Check dan onze Instagram pagina.

Team IetsAnders.nl

Tim Heijnens
Tim Heijnens

Video Creative

Passie voor beeld en compositie, liefhebber van vliegende camera's, koning van de kleurbewerking en bovenal: onderhouder van de plantjes.

tim@ietsanders.nl

Jony van den Mosselaar

Freelance Projectmanager

Jony helpt ons met de planning en houdt ons scherp.

Luc Roosjen
Luc Roosjen

Game- & sounddesign

Luc, Creative Media and Game Technologies Student en gitarist, houdt zich bezig met storytelling, sounddesign, gamedesign en muziek en kan bij IetsAnders.nl helemaal los!

Jeroen Sprenkeler

Freelance Video | E-Commerce | Live Production

Jeroen, levend op koffie, helpt ons op het gebied van 3D video, After Effects, videoproductie, marketing advies en e-commerce.

Wij zijn opzoek naar jou!

Werken bij IetsAnders? Kom eens langs!

IetsAnders.nl Showreel 2022