Bedrijfsvideo

Rouwmaat Bedrijfsfilm

Rouwmaat viert haar 75-jarige jubileum, en het was hoog tijd voor een geheel nieuwe bedrijfsvideo

Al 75 jaar staat Rouwmaat bekend om haar innovatieve en vooruitstrevende aanpak, waarbij duurzaamheid altijd een centrale rol heeft gespeeld.
Deze nieuwe bedrijfsvideo is dan ook een weerspiegeling van Rouwmaat’s historie en toekomstgerichte visie.

Een mooie uitdaging was om de breedte van Rouwmaat, dat actief is op het gebied van afval, sloop tot aan bouw, in één video te vatten.

We hebben daarbij gebruik gemaakt van vlotte overgangen die naadloos in elkaar overvloeien en het parallax drone effect om een dynamisch en boeiend perspectief te bieden. Bovendien hebben we AI ingezet om historische media naadloos in de video te verwerken.

Ook hebben wij bijgedragen aan het thema van Rouwmaat’s jubileum, “Rondje van de zaak,” waarmee we de circulaire visie van Rouwmaat benadrukken. De video kreeg een primeur op het jubilieumsfeest.

Ambachtelijke Slagerij de Hoeve

Een mooi voorbeeld van de hele keten in één hand met een minimale footprint. Slagers die ook boer zijn en vlees van eigen dieren leveren, het komt niet vaak meer voor, maar ze zijn er nog. Zoals Tonny Reinders, van Ambachtelijke Slagerij de Hoeve uit Rekken, die daarnaast ook nog veehandelaar is. Naast de twee eigen slagerijen in Eibergen en Haaksbergen, belevert hij ook de horeca, van chique restaurant tot voetbalkantine tot Chinees. Ook staat de marktwagen van de Hoeve op 6 dagmarkten in de regio Achterhoek.
Tijdens rondleidingen wil Ambachtelijk Vleesbedrijf De Hoeve via deze video laten zien hoe zij dit aanpakken.

Holaras 5000e Kuilverdeler

Dit jaar stond Holaras stil bij een mooie mijlpaal. Hoopman Machines heeft de 5000e kuilverdeler geproduceerd en afgeleverd bij hun dealer. Aan ons de vraag om 45 jaar terug in de tijd te gaan met de heer Joop Visser, die destijds zijn gras zo egaal mogelijk wou verdelen. Joop vroeg zich af “Kon dit niet met een machine in plaats van de hooivork?”. Na een proces van verhalen induiken, opschrijven, filmen en editen is dit het eindresultaat.

Benieuwd naar alle Hoopman Machines projecten? Check dan hier onze [Instagram post]

Pronova Praktijkonderwijs

Voor Pronova Praktijkonderwijs hebben wij in 2018 al een promotie video gemaakt om zo nieuwe leerlingen te werven. Maar na een nieuwe stroom van leerlingen en ontwikkelingen binnen Pronova is het tijd voor een frisse video. Dit jaar hebben we veel gebruikt gemaakt van POV (Point of view) shots, splitscreens en vlogen we met de drone door o.a. de sportzaal en het klaslokaal.

Benieuwd hoe wij deze video hebben gemaakt? Check dan hier onze [behind the scenes]!

Holaras

Voor de vernieuwing van de website gaf Hoopman Machines B.V. de opdracht om een flitsende bedrijfsfilm te maken voor haar merknaam Holaras. De agri-machines van Holaras worden lokaal ontwikkelt in Aalten, maar wereldwijd ingezet. Van ontwikkeling, ontwerp tot productie en montage. Alles gebeurd onder één dak – de kunst om dat op film te zetten!

Benieuwd hoe wij deze video hebben gemaakt? Check dan hier onze [behind the scenes]

ACtronics Revisielijn

Voor auto revisiebedrijf ACtronics hebben wij een instructievideo van de revisielijn van een ABS-unit gemaakt, om meer inzicht te geven in de geavanceerde werkwijze van het bedrijf.

TTL Group


Voor de staalleverancier TTL Group in ‘s-Heerenberg hebben wij deze corporate video gemaakt, met als slogan: “Nothing beats our steel”. De video maakt een knipoog naar de Tesla Cybertruck van Elon Musk.

Kaasboerderij Weenink


Om de rondleiding van Kaasboerderij Weenink compleet te maken, hebben wij een introductiefilm gemaakt om het gehele bedrijf aan de bezoekers te laten zien. De complete film is uiteraard alleen te bewonderen op de boerderij zelf tijdens een rondleiding, vandaar deze korte promotievideo van de in totaal 20 minuten durende film.