Muziek

Bedrijfsfilm Holaras

Voor de vernieuwing van de website gaf Hoopman Machines B.V. de opdracht om een flitsende bedrijfsfilm te maken voor haar merknaam Holaras. De agri-machines van Holaras worden lokaal ontwikkelt in Aalten, maar wereldwijd ingezet. Van ontwikkeling, ontwerp tot productie en montage. Alles gebeurd onder één dak – de kunst om dat op film te zetten!

Achterhoeks Openluchtmuseum

Voor de vernieuwing van het Achterhoeks Openluchtmuseum hebben wij in samenwerking met Experience Agency DST en Expertise een interactieve film gemaakt; de mindsetshow (ofwel het objecttheater). De show vertelt het verhaal van Erve Kots, de oprichters Bernard en Gerard Weenink en het Achterhoekse boerenleven van toen en de oorsprong van de Achterhoekse cultuur en mentaliteit van nu. Een samenspel van creatieve video, 3D-animatie, eigen gecomponeerde muziek en veel technisch meedenken resulteerde in een geweldige beleving bij het betreden van het vernieuwde openluchtmuseum. Naast de mindsetshow hebben wij ook de complete audio-tour verzorgd.

Poah – Hoopman Machines – Holaras 110 jaar

Hoopman Machines B.V. in Aalten maakt wereldwijd machines voor de voederwinning, veehouderij, uienverwerking, biogasindustrie en infratechniek. Voor hun 110 jarig bestaan maakte wij een viral film met weerboer Gerrit Vossers, geboost door organische marketing via TikTok. In de film is te zien (aan de hand van o.a. gedigitaliseerde 8mm film) hoe Gerrit opgroeit met de ambachtsmachines van Hoopman en dochtermerk Holaras – want zo is de ‘poah’ ontstaan.

ACtronics Rally Challenge

Een standaard vacaturevideo? Daar doen we niet aan. Autorevisiebedrijf ACtronics uit Almelo is op zoek naar nieuw personeel en deze samenwerking resulteerde in deze flitsende vacaturevideo. In de video gaan vier medewerkers van het bedrijf de ‘ACtronics Rally Challenge’ aan: het uitvoeren van een specifieke opdracht, terwijl ze volgas op Airport Weeze worden rondgescheurd door autocoureur Jim van den Heuvel. Are you ready for the challenge?

Muziek van de Toekomst

Door de coronamaatregelen kon de jaarafsluiting van muziek educatie project ‘Muziek van de Toekomst’ dit jaar niet live plaats vinden. We werden gevraagd om een short film te maken met en voor de leerlingen van alle scholen in Berkelland. Een fantastische samenwerking met de 4 coole gast-docenten van ‘Muziek van de Toekomst’.
Zij geven eigentijdse workshops in dans, ritme, rappen en beats maken op scholen in Berkelland.
Hun boodschap is: “Doe het voor het vrijheid, voor het leven, voor de liefde en doe het voor de vrede”
Aron is van de reggae en het ritme, het ‘leven’
Wouter is van de beat-productie en de muziek, de ‘liefde’
Mark is van de rap en van de woorden, de ‘vrede’
Bart is van de dans en expressie, de ‘vrijheid’

We hebben een compleet concept bedacht en uitgevoerd, waar de wildste creatieve ideeën, expertises, ingrediënten en verschillende muziek samen kwamen.
Naast de klassikale mobiele dansvideo’s van kinderen, wilde iemand een trekker erin, de ander een ruimteschip, een parallel universum, starwars, een coole live studio performance, een breakdance, fingertutting, rap, spoken word, reggae, trap, polka, hardstyle, etc.

Leefbaarheidsvisie Kleine Kernen

“Wij hebben zoveel projecten, die kunnen we nooit allemaal in beeld brengen”, was de uitdaging die de gemeente Oost Gelre ons gaf. Wij bedachten een oplossing: we koppelen alle leefbaarheidsprojecten in de kleine kernen van de gemeente aan korte tekst, gepresenteerd door de bewoners van de kleine kernen zelf. Het resultaat: een verhaallijn die alle leefbaarheidsprojecten in beeld brengt.

Park Vossenburcht


In opdracht van de gemeente Oost Gelre hebben wij de ontwikkeling en plannen voor Park Vossenburcht in beeld gebracht. Het doel van de video is om feedback te verkrijgen van de bewoners van Lievelde ten opzichte van de plannen. Hiervoor zijn alle belanghebbende partijen betrokken en zijn de plannen in 3D beeld getoond.