Muziek

Kerstvideo 2022 | WEED-IT Rometron

We hebben deze kerstgroet video gemaakt voor Rometron, een innovatief maakbedrijf uit Steenderen. Dit bedrijf is wereldmarktleider met hun slimme ‘spot-spray’ systeem dat bladgroen detecteert en alleen gewasbescherming spuit waar nodig, genaamd WEED-IT.

We bedachten een creatief concept waarin de werksfeer, hoofdlocatie en alle werknemers in beeld kwamen, geëdit op een maat gecomponeerde versie van Jingle Bells. Zo kan de buitenwereld kennis maken met de trotste personen achter WEED-IT! Rometron bedankt met deze video alle gebruikers en distributeurs en wenst ze fijne kerstdagen.

Muziek van de Toekomst

Door de coronamaatregelen kon de jaarafsluiting van muziek educatie project ‘Muziek van de Toekomst’ dit jaar niet live plaats vinden. We werden gevraagd om een short film te maken met en voor de leerlingen van alle scholen in Berkelland. Een fantastische samenwerking met de 4 coole gast-docenten van ‘Muziek van de Toekomst’.
Zij geven eigentijdse workshops in dans, ritme, rappen en beats maken op scholen in Berkelland.
Hun boodschap is: “Doe het voor het vrijheid, voor het leven, voor de liefde en doe het voor de vrede”
Aron is van de reggae en het ritme, het ‘leven’
Wouter is van de beat-productie en de muziek, de ‘liefde’
Mark is van de rap en van de woorden, de ‘vrede’
Bart is van de dans en expressie, de ‘vrijheid’

We hebben een compleet concept bedacht en uitgevoerd, waar de wildste creatieve ideeën, expertises, ingrediënten en verschillende muziek samen kwamen.
Naast de klassikale mobiele dansvideo’s van kinderen, wilde iemand een trekker erin, de ander een ruimteschip, een parallel universum, starwars, een coole live studio performance, een breakdance, fingertutting, rap, spoken word, reggae, trap, polka, hardstyle, etc.