Promotie video

Rouwmaat Bedrijfsfilm

Rouwmaat viert haar 75-jarige jubileum, en het was hoog tijd voor een geheel nieuwe bedrijfsvideo

Al 75 jaar staat Rouwmaat bekend om haar innovatieve en vooruitstrevende aanpak, waarbij duurzaamheid altijd een centrale rol heeft gespeeld.
Deze nieuwe bedrijfsvideo is dan ook een weerspiegeling van Rouwmaat’s historie en toekomstgerichte visie.

Een mooie uitdaging was om de breedte van Rouwmaat, dat actief is op het gebied van afval, sloop tot aan bouw, in één video te vatten.

We hebben daarbij gebruik gemaakt van vlotte overgangen die naadloos in elkaar overvloeien en het parallax drone effect om een dynamisch en boeiend perspectief te bieden. Bovendien hebben we AI ingezet om historische media naadloos in de video te verwerken.

Ook hebben wij bijgedragen aan het thema van Rouwmaat’s jubileum, “Rondje van de zaak,” waarmee we de circulaire visie van Rouwmaat benadrukken. De video kreeg een primeur op het jubilieumsfeest.

LocTap

Voor LOC7000 hebben we een korte, verticale video gemaakt om hun nieuwste product, de LocTap, te presenteren. De video is bedoeld voor LinkedIn en andere social media: echt ‘snackable content’. We hebben de video opgenomen tijdens LowLands 2022, door onze collega’s Christof en Tim. Het resultaat is een creatieve en effectieve manier om de LocTap in beeld te brengen. We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan de promotie van dit innovatieve product, waardoor er nog meer lekkere en precies gedoseerde biertjes de toonbank over gaan.

Benieuwd hoe we deze video maakten? Check dan hier onze [behind the scenes] op Instagram.

Kerstvideo 2022 | WEED-IT Rometron

We hebben deze kerstgroet video gemaakt voor Rometron, een innovatief maakbedrijf uit Steenderen. Dit bedrijf is wereldmarktleider met hun slimme ‘spot-spray’ systeem dat bladgroen detecteert en alleen gewasbescherming spuit waar nodig, genaamd WEED-IT.

We bedachten een creatief concept waarin de werksfeer, hoofdlocatie en alle werknemers in beeld kwamen, geëdit op een maat gecomponeerde versie van Jingle Bells. Zo kan de buitenwereld kennis maken met de trotste personen achter WEED-IT! Rometron bedankt met deze video alle gebruikers en distributeurs en wenst ze fijne kerstdagen.

GroeNoord John Deere

“Een 6320, helemaal goed!” Hetgeen dat ooit begon als een spreuk, staat nu daarwerkerkelijk op het erf van Gerrit Vossers. Deze weerboer, bekend van “POAH! Da’s mien merk!”, kreeg op zijn 60e verjaardag zijn eigen John Deere 6320 gefaciliteerd door GroeNoord.

Na 10 jaar “POAH!” mag dit toch historische moment niet zomaar voorbij gaan, daarom bedachten wij, in opdracht van John Deere dealer GroeNoord, een organische videomarketing campagne bestaand uit een teaser en eindproductie. Deze eindproductie heeft binnen enkele dagen meer dan 95 duizend weergaven behaalt op het Facebook account van GroeNoord! Ook werd deze content ingezet voor verschillende nieuws uitzendingen, zoals die van SBS6.

Hoopman Machines 110 jaar – POAH

Hoopman Machines B.V. in Aalten maakt wereldwijd machines voor de voederwinning, veehouderij, uienverwerking, biogasindustrie en infratechniek. Voor hun 110 jarig bestaan maakte wij een viral film met weerboer Gerrit Vossers, geboost door organische marketing via TikTok. In de film is te zien (aan de hand van o.a. gedigitaliseerde 8mm film) hoe Gerrit opgroeit met de ambachtsmachines van Hoopman en dochtermerk Holaras – want zo is de ‘poah’ ontstaan.

Benieuwd hoe wij deze video hebben gemaakt? Check dan hier onze [behind the scenes]

Leefbaarheidsvisie Kleine Kernen

“Wij hebben zoveel projecten, die kunnen we nooit allemaal in beeld brengen”, was de uitdaging die de gemeente Oost Gelre ons gaf. Wij bedachten een oplossing: we koppelen alle leefbaarheidsprojecten in de kleine kernen van de gemeente aan korte tekst, gepresenteerd door de bewoners van de kleine kernen zelf. Het resultaat: een verhaallijn die alle leefbaarheidsprojecten in beeld brengt.

Park Vossenburcht


In opdracht van de gemeente Oost Gelre hebben wij de ontwikkeling en plannen voor Park Vossenburcht in beeld gebracht. Het doel van de video is om feedback te verkrijgen van de bewoners van Lievelde ten opzichte van de plannen. Hiervoor zijn alle belanghebbende partijen betrokken en zijn de plannen in 3D beeld getoond.

FoodVia

FoodVia maakt lokale gezonde maaltijden bereikbaar voor iedereen. Het eerste restaurant opent in Arnhem.
Het is een nieuwe restaurantketen die zich richt op duurzame, gezonde maaltijden uit de regio die je alleen of in gezelschap kan komen verorberen.
Om dit concept onder de aandacht te brengen maakten wij deze animatie.
Klik hier voor de crowdfunding campagne.

Brouwhoes The Movie Trailer


Voor de Brouwhoes Bier Experience hebben we onze eerste echte interactieve speelfilm gemaakt. De film bevat twee soortgelijke verhaallijnen, één die zich in 1627 afspeelt en één in het heden. In de interactieve bierbeleving in Lievelde wordt de film op een groot scherm getoond. Voor het scherm staat een paal met een grote rode knop. Wanneer de film begint met spelen wordt standaard de film uit het heden getoond. Wanneer kijkers de grote rode knop indrukken, schakelen ze naar de film uit het verleden. Voor de nieuwsgierige kijkers hebben we een trailer van de film gemaakt.

Groeps-escape

Op locatie een Escaperoom beleving? Ideaal voor trainingen en teambuildingsactiviteiten. Martijn Koedam van Groeps-escape wilde IetsAnders.nl. Dus we hebben een sfeerimpressie gemaakt van deze mobiele escaperoom-kisten. De video is voorzien van eigen gecomponeerde muziek. Met dank aan Nedap N.V. en Beachclub MEER voor de prachtige locaties.