Recruitment video

ACtronics Rally Challenge

Een standaard vacaturevideo? Daar doen we niet aan. Autorevisiebedrijf ACtronics uit Almelo is op zoek naar nieuw personeel en deze samenwerking resulteerde in deze flitsende vacaturevideo. In de video gaan vier medewerkers van het bedrijf de ‘ACtronics Rally Challenge’ aan: het uitvoeren van een specifieke opdracht, terwijl ze volgas op Airport Weeze worden rondgescheurd door autocoureur Jim van den Heuvel. Are you ready for the challenge?

Benieuwd hoe wij deze video hebben gemaakt? Check dan hier onze [behind the scenes]

Wam&VanDuren Zakelijk


Wam&VanDuren wilde graag een film over ‘de jongens op de bus’, oftewel: Wam&VanDuren Zakelijk. Zo volgden we hun vakmannen Nico en Pascal een hele dag om te zien op welke plekken ze komen en welke werkzaamheden ze verrichten. Zo hoor je Nico en Pascal ook enthousiast over hun baan vertellen, hierdoor hoopt Wam&VanDuren weer nieuwe vakmensen aan te trekken!

Kramp Recruitment


In opdracht van één van de grootste technische groothandels van Europa, Kramp.com, heeft ietsanders.nl deze bedrijfsfilm geproduceerd.
Naast de productie van concept en beeld, is uiteraard de muziek op maat gecomponeerd.
Deze recruitment movie is ter ondersteuning van de werving en selectie van nieuwe medewerkers.
Het doel is om potentiële werknemers een algemeen kijkje in het bedrijf Kramp te geven: De werkzaamheden, de werkplekken, de verschillende afdelingen zoals Marketing, ICT, Technical Service, Logistiek en Sales.