Creatieve videokoning(in) (stage 2023)

Denk jij buiten de kaders, weet je van aanpakken en wil jij je edit/motion graphic skills verder ontwikkelen? Dan is IetsAnders.nl jouw stageplek! Wij zijn een creatief bureau in Groenlo dat is gespecialiseerd in creatieve concepten, video- en audioproducties.

Wat ga je bij ons doen?

Bij ons werk je mee aan het hele videoproces, van idee tot oplevering. Je gaat mee naar de klant, woont brainstorms bij en vertaalt samen met ons een idee naar een tof visueel concept. Tijdens draaidagen ben jij degene die zorgt dat de cameraman zijn werk goed kan doen, zelf e.e.a. coole shots maakt met indien mogelijk assistentie en dat alles volgens planning loopt. In onze studio werk je vervolgens mee aan de montage en samen zorgen we ervoor dat een video de ultieme final touch krijgt.

Wie ben jij?

Je volgt momenteel een opleiding in communicatie, (multi)media of AV-productie en zoekt in 2023 een uitdagende praktijkstage. Je loopt over van de creatieve ideeën, je bent enthousiast en leergierig. Het is een pré wanneer je kennis hebt van het Creative cloud pakket en/of Davinci Resolve!

Wat krijg je ervoor terug?

Een gruwelijk gezellige stageplek waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. Je doet ervaring op in concepting, videoproductie en sounddesign. Je komt in een klein, creatief team te werken op ons kantoor in Groenlo waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen tot ultieme videokoning(in).

Doe mij deze stage!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan een mail met daarin jouw motivatie en CV naar Christof Elsinghorst via christof@ietsanders.nl. Je kunt ook je vragen aan dit e-mailadres richten.

Wil je eerst nog wat meer weten? Check onze Instagram of bel 0544 – 488052