Projectmanager en Marketeer

Word jij ook helemaal lyrisch als een creatief en out of the box plan, wat niemand zag aankomen, succesvoller wordt dan waar een klant ooit om gevraagd heeft? Lees dan verder.

Zie jij het wel zitten om binnen dit ambitieuze, one of a kind en gezellige team te werken?
Wil jij bijdragen aan een toekomstgericht bedrijf waarin jij echt de vrijheid krijgt voor nieuwe ideeën en je eigen inbreng? Wil jij innoveren en impact maken met jouw werk? Dan is deze job misschien wel iets voor jou.

Over deze job

In deze combinatiefunctie komen jouw talenten samen. Laten we beginnen met het projectmanagement. Een ware shitfixer en klantreiskoning(in). Jij zorgt ervoor dat de customer journey perfect wordt uitgevoerd, van het eerste contact tot aan het laatste mailtje. Jij houdt alle deadlines en afspraken in de gaten. Jij maakt onze klanten blij, helpt ons alle projecten te structureren en stuurt het team projectmatig aan.

Dan over de marketing. Dat is om onze eigen merken verder te laten groeien én om met onze klanten mee te denken over hoe zij onze producties het beste kunnen vermarkten. Jij kan de behoefte en het ideale einddoel helemaal doorgronden. Jij brengt jouw marketing expertise tot leven en weet (bijna) alles van SMM, SEM, video- en contentmarketing, seo, sea, funnels, campagnes en conversie.

Onze collega’s kunnen echt niet wachten tot jij ons komt helpen:

  • Christof: “Mijn kracht zit in mijn creatieve brein. Als ik aan de slag ga, is het proces van aanvraag, idee tot uitvoering moeilijk te voorspellen. Ik hoop dat onze nieuwe collega met mij mee kan bewegen en dit proces goed kan begeleiden”.
  • Rien: “Ik heb honderden ideeën om Ietsanders.nl en Grolla verder te brengen. Ik hoop dat we iemand vinden die enthousiast wordt van de meest gekke ideeën en mij kan helpen om het te structuren en het gewoon te gaan doen”.
  • Tim: “Ik hoop dat als ik mijn video’s aflever bij deze nieuwe collega, dat er een gaaf plan de campagne wordt bedacht om hem goed te laten landen en viral te laten gaan”.

Hierin is er veel ruimte voor eigen ideeën en kan je zelf nog veel vormgeven. Zie deze rol als een blank canvas waarin jij al jouw talenten en ideeën kwijt kan. Wij houden niet zo van hokjes en vinden het fijn om dynamisch te werken. Zie het woord dynamisch ook maar als een beleefde vertaling van krankzinnigheid af en toe. Jij staat aan het begin van de toekomst, meer innovatie en nog meer impact.

Wie ben jij

Het belangrijkste vinden wij dat jij jezelf bent. Wij geloven niet in trucjes en houden van pure mensen. Zo zijn wij ook groot geworden. Daarnaast gaan structuur en flexibiliteit bij jou hand in hand. Wij gaan door onze creatieve processen nog wel eens van hort naar her en gaan net zo lang door tot wij het perfecte concept bedacht hebben. We hebben daardoor het liefst iemand naast ons die staat te klappen van enthousiasme en tegelijkertijd zorgt dat alles ook haalbaar is.

Jij houdt van snelheid, veranderingen, uitdagingen en innovatie. Samen met jouw natuurlijke talent om te structureren houd jij je (en ons) hoofd koel. Jij hebt ook een portie lef in je. We zoeken iemand die het aandurft en zin heeft in deze verantwoordelijkheid, voor minimaal 20 uur per week. Jij owned hem helemaal en staat je mannetje/vrouwtje richting onze klanten en onszelf niet te vergeten.

Misschien klinkt het inmiddels alsof wij vrij amicaal zijn, maar stiekem zijn wij zo nuchter als maar kan. Een beetje joa joa in je is daarom wel fijn. Jij houdt van aanpakken; dus d’r an!

Denk jij dat we jou moeten spreken?

Dan horen we graag van je! Solliciteer vooral op een manier die bij jou past. Dat kan via christof@ietsanders.nl of loop gewoon eens binnen.

Als we een match zijn dan nodigen wij je graag uit voor een kennismaking. Dan kun je direct de nieuwe videostudio bewonderen en sfeer proeven.

Wil je eerst nog wat meer weten?
Check onze onze Instagram, of bel 0544 – 488052