Videospecialist (Editor / cameraman)

Ben jij een creatieve en ervaren videomaker? Ben je specialist op het gebied van storytelling en kun je verdraaid mooie beelden schieten?
Dan vinden wij jou erg interessant. Als je dan ook nog eens het hele proces van concept tot montage beheerst zijn we op zoek naar jou.

Wie ben jij?

We zoeken een ervaren videospecialist die ons groeiende team komt versterken. Iemand die sterk is in concept én uitvoering.

Je kijkt verder dan alleen naar de wensen van onze klant. Je kunt je verplaatsen in de belevingswereld van de kijker en weet dit te vertalen naar een doeltreffend concept. Je beheerst de tools uit Adobe Creative Cloud of Resolve, kunt ons omver blazen met een verbluffend portfolio en je bent bestand tegen de flauwe woordgrappen van je collega’s.

Wat ga je doen?

Als videomaker beheer je zelfstandig het hele proces: van uitwerken van een concept, tot draaien, regisseren en monteren. Tegelijkertijd ben je iemand die het leuk vindt om in een team vol creativiteit te werken en samen tot vernieuwende video’s te komen. Je bent een goede sparringpartner voor je collega’s Tim, Rien, Ibe, Ilse en Christof.

Wat krijg je ervoor terug?

Een gezellige en inspirerende werkplek in het centrum van Groenlo, de kans om met video gear te flexen, uitdagende video-opdrachten, 8 onwijs leuke collega’s, dagelijkse lunch en op vrijdag loempia’s of kibbeling van de markt. Oh en natuurlijk een leuk salaris : )

Denk jij dat we jou moeten spreken?

Solliciteer vooral op een manier die bij jou past. Dat kan via christof@ietsanders.nl of loop gewoon eens binnen.

Als we een match zijn dan nodigen wij je graag uit voor een kennismaking. Dan kun je direct de nieuwe videostudio bewonderen en sfeer proeven.

Wil je eerst nog wat meer weten?
Check onze onze Instagram of bel 0544 – 488052